По повод 1 юни - Международен ден на детето и

...
 По повод 1 юни - Международен ден на детето и
Коментари Харесай

Онлайн предизвикателство организират в Стара Загора

 По мотив 1 юни - Международен ден на детето и 90-годишнината от първото проведено честване на детския празник в Стара Загора, Община Стара Загора и Народно читалище " Родина 1860 ", афишират онлайн предизвикателство на тематика „ Детството на моята фамилия “. В него децата ще би трябвало да изработят цифров фотоалбум, в който да показват своето незабравимото и неповторимо детство, както и това на своите родители, баби и дядовци.

„ Изпратете ни по три фотоси /дигитални или сканирани/ или колаж от няколко фотоси, като първата от тях отразява детството на вашите баби или дядовци, втората е от времето на вашите родителите като деца, а третата – от вашето детство в този момент. В рамките на 5 фрази прибавете изложение на употребяваните снимки “, гласи апелът на организаторите от отдел „ Култура “. 

Те чакат на адрес [email protected] снимки, съпроводени с трите имена, възрастта на участника и телефон за противоположна връзка. Предложенията ще бъдат оповестени на фейсбук страницата  „ Култура и туризъм “ към Община Стара Загора “. Най-оригиналните ваши оферти ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти.

Срокът за изпращане на фотоалбум е до 16,00 часа на 27 май 2020 година. Имената на наградените ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на отдел „ Култура и туризъм “ и на уеб страницата на Община Стара Загора на 1 юни.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР